18 Şubat 2017 Cumartesi

Dünyanın en utanmaz ailesi: Gallaghers

Geligıırrss. Dünyanın en psikopat, en uçuk bireylerini barındıran bir aile. "Yok artık bu da mı" diyebileceğiniz ne varsa onlar Gallaghers ailesinde birer birer gerçekleşiyor. Alkolik, sorumsuz, tüm değer yargılarına ve dünya düzenine karşı bir babadan tutun nerede olduğu belli olmayan bir anne, kargaşanın eksik olmadığı bir mahalleye kadar tüm delilikler bu ailenin bir parçası. Tüm bu karmaşanın içinde hayatını yaşayan 6 kardeşin deyim yerindeyse trajikomik hikayesi.


Shameless komedi konusunda şimdiye kadar izlediğim en uç nokta sanırım. Daha ilerisi yok varsa da ben bilmiyorum. Her karakteri birbirinden sayko olan Shameless yeri geliyor ağzınız ağrıyana kadar güldürüyor yeri geliyor duygusal anlamda sizi bir boşluğa sürüklüyor, can yakıyor. Hani şu "güldürürken düşündürmek" klişesi var ya işte bu dizinin böyle bir etkisi var. Kısacası Shameless izlediğiniz sırada kendinizi haykırarak gülerken bir an da ağlama noktasına kadar gelmiş bir şekilde bulabilirsiniz.


Bir aile daha ne kadar dibi görebilir ki dedirten Gallaghers ailesi başına gelen sayısız probleme rağmen bir şekilde mutlu olmayı ve ayakta kalmayı başarıyor. İzlerken mutlaka siz de kendi hayatınızdan bir şeyler bulabiliyorsunuz Shameless'da.
Son olarak Shameless'da en haykırdığım sahneleri buraya bırakıyorum:d İzleyin, güzel dizi.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder